Stravování s firmou Ekolandia

Téma: 

Vážení rodiče, milí žáci.

Vzhledem k rekonstrukci školní jídelny Křesťanského domova mládeže využíváme tento rok obědy dovážené od firmy Ekolandia. Chceme Vás požádat, abyste zkontrolovali, jestli má Vaše dítě objednané obědy správně, tedy jen na ty dny o kterých ví. Každý den nám totiž mnoho dovezených obědů zbývá; někteří žáci zřejmě na stravování zapomínají a nebo máte omylem objednáno častěji, než s čím Vaše dítě počítá.

Kromě toho chceme upozornit na objednávací web strava.cz, že obsahuje reklamy. Doporučujeme na reklamní bannery neklikat a web využívat pouze na objednávání obědů. Po dohodě s firmou VIS Plzeň, která objednávkový systém provozuje, by měly být reklamy brzy odstraněny.

Mimo jiné v současnosti také s naším dodavatelem stravování, firmou Ekolandia s.r.o., řešíme technologii výdeje obědů. V tuto chvíli jsou po částech distribuovány strávníkům čipy, za které se z konta strávníka strhne záloha 150,- Kč. Tento automatický proces neumí Ekolandia jednoduchým způsobem zvrátit. Protože však tento postup nebyl předmětem smlouvy, dohodli jsme se se zástupci firmy na vrácení zálohy. Provedení je na straně Ekolandie, která bude celou záležitost řešit v následujících dnech. Děkujeme za pochopení a prosíme o trpělivost.

Lukáš Bernard a Ondřej Plíva

Galerie: 
Obrázek k článku Stravování s firmou Ekolandia