Společenský večer 2022 - videa, fotografie a dotazník

Milí spolužáci, vážení profesoři, vážení rodiče,

ani se nám nechce věřit, že už je tomu týden, co je společňák za námi. Věříme, že už jste si všichni stihli odpočinout a nabrat nové síly, a proto bychom rádi moc poděkovali vám všem, kteří jste strávili svůj páteční večer s námi v duchu devadesátých let. Moc pro nás znamená, že jste přišli nejen nás podpořit, ale hlavně, jak doufáme, se bavit.

Abyste si mohli tyto jedinečné chvíle kdykoliv připomenout, zde je odkaz na fotoalbum se záběry z průběhu večera i se všemi vašimi fotkami z fotokoutku. Fotografie najdete i na našem Facebooku.

Pokud jste zrovna propásli některé z předtančení nebo dokonce půlnoční překvapení, nezoufejte, protože na YouTube je můžete zhlédnout kdykoliv znovu: předtančení 7. A, předtančení 7. B a půlnoční překvapení.

Protože bychom byli rádi, abyste si společňák i v následujících letech co nejlépe užili, připravili jsme dotazník na zpětnou vazbu, o jehož vyplnění vás všechny moc prosíme. Nejenže se my dozvíme, co se podařilo a co by šlo naopak udělat lépe, ale předáme všechny podněty i budoucím septimánům, které organizace společňáku teprve čeká. Dotazník najdete zde. 

Ještě jednou vám všem moc děkujeme za podporu a za to, že jste přišli. Jste skvělí, jste báječní, jste dokonalí, máme vás rádi!

Vaši septimáni

Galerie: 
Obrázek k článku Společenský večer 2022 - videa, fotografie a dotazník