Volejbalový turnaj - obvodní přebor

Téma: 
Po loňském úspěchu se náš dívčí tým opět vydal na obvodní přebor ve volejbale. Tentokrát jsme ale byly posíleny nejen dalšími zkušenostmi, ale i morální podporou v podobě nových dresů, které nám škola zaopatřila. Za což jí moc děkujeme a bylo nám ctí, že jsme mohli smečovat jejím jménem.
Když jsme se jedenáctého dubna sešly před ZŠ Štěpánská s paní profesorkou Brožovou, jež nás doprovázela, zjistily jsme, že podmínky jsou náročnější, než jsme očekávaly. Hrálo se totiž na venkovním hřišti a teplota nečinila více než čtyři stupně. Když jsme se ale přenesly přes první šok, adrenalin a pohyb nám pořádně rozproudil krev v žilách a zima přestala být zásadním soupeřem.
Se všemi čtyřmi týmy, které proti nám nastoupily, se hrálo skvěle a zápas byl jistě velice přínosný pro obě strany. Až na jeden tým naše hráčky obstály a neochvějně si došly pro vítězství. V závěrečném finále nás ale tým domácích – Štěpánská – přemohl a naše školní družstvo tak skončilo na druhém místě.
Ač se nám nepodařilo obhájit loňské vítězství, neodešly jsme bez odměny a bez nových sportovních zážitků. Děkujeme všem, kteří nám umožnili se v turnaji zúčastnit, a především paní profesorce Chloupkové, která se nám na trénincích co týden věnuje. Sláva vítězům, čest poraženým!

 

Za školní tým, J. Tůmová

Galerie: