Talent AG 2011

Téma: 

Máte někdy pocit, že máte na víc, než na sezení v lavici a dělání domácích úkolů? Jste šikovní? Máte na to? Umíte něco víc? Chodíte na AG?

Samozřejmě, že ano! Talent AG je každoroční příležitost ukázat se v tom, v čem záříte! Nebojte se vyniknout, nebojte se zvítězit, nebojte se nebát se!

Za Váš na první příčku vystoupivší excelentní výkon vám navíc bude uděleno nejprestižnější ocenění Arcibiskupského gymnázia na poli kultury a umění - putovní pohár, který si navíc můžete po celých 365 dní ponechat coby vstupenku do pomyslného kulturního nebe, dokud ji nevyhrajete znovu!

Samotná tradice naší soutěže sahá až k úpatí ctnostné historie honosné budovy na Náměstí Míru. Zařaďte se se svým umem po bok mladých virtuózů - exmajitelů poháru, který čeká možná právě na Vás!

Otevřete své zápisníky, diáře, kalendáře a plánovače a poznamenejte si datum 25. května 2011 v 11 hodin, kdy celé Arcibiskupské gymnázium na moment odkládá tíživost statických znalostí a odebírá se k rozptýlení duši nejlepšími z nás.

Bojíte se, že ve srovnání s o metr vyššími spolužáky z vyšších ročníků váš výkon zanikne? Nebojte se! Soutěžící budou posuzováni ve dvou kategoriích dle věku.

Máte strach, že váš majstrštyk bude v sólové verzi nedostatečně oslňující? Nemějte ho, můžete soutěžit i ve skupinách či s doprovodem vašeho sólového nástroje.

Neváhejte tedy a přihlaste se, než odmaturujete, zešedivíte a zemřete! Vaše příležitost být konečně naprosto nejlepší vás již lechtá na rozevřené dlani.

Odevzdejte přihlášku obsahující vaše jméno, třídu, název skladby a jejího skladatele, váš vyvolený nástroj a přibližnou délku pro lepší organizaci do přihláškové urny lokalizované na vrátnici, a nebojte se ukázat, co je ve vás!


Plakát:


Kliknutím otevřete větší verzi.



Příbuzné články k tématu: