Pomozte splnit Ninin sen!

Téma: 

Rodina Niny Hustedové se rozhodla uskutečnit její životní sen; zřízení domova důchodců propojeného s mateřskou školkou. Zapojte se také!

Drazí přátelé,

Má milovaná sestra Nina nás v pátek navždy opustila. Když nám umírala babička v Dánsku, pomáhaly jsme s Ninou v tamním domově pro seniory. Ninu fungování zařízení velice oslovilo a chtěla, abychom spolu postavily domov, který by byl na podobném principu, i tady v Česku. Do tohoto projektu byla velice zapálená, proto mě představa, že už jej nikdy nebude moci přivést k životu, ničí.

Spolu s našimi rodiči a Nininými nejbližšími přáteli bychom tedy chtěli postavit právě takový rodinný domov důchodců, nesoucí její jméno, kde každý nalezne pochopení a lásku, kde bude neustále co dělat a kde každý najde své místo. Pokud by se nám zadařilo, domov by byl sdílen se školkou, aby se mohly navzájem potkávat různé generace. Tím by se splnil Ninin sen. Sen, který nejlépe vystihuje, jaká Nina byla. Sen, který chceme šířit v co největší míře mezi co nejvíce lidí.

Abychom to mohli uskutečnit, budeme od vás ovšem potřebovat pomoc.

Budeme vám vděční, pokud nás podpoříte, budete tuto sbírku sdílet mezi svými přáteli nebo nám pomůžete radou, tipem, kontakty či jakýmkoliv jiným způsobem. Každý příspěvek bude cihlou k postavení snu, díky kterému bude Nina moci pomáhat ostatním, i když už není mezi námi. Přispět můžete zde: www.darujme.cz/projekt/1203862

Moc děkujeme,

Anna Hustedová, Birger Husted, Jana Hustedová, Václav Voldřich, Přemysl Danda, Tomáš Nováček

Galerie: 
Obrázek k článku Pomozte splnit Ninin sen!