Poutní cesta do Říma

 Co: Akce je určena pro kluky cca od 14 let (od tercie výše). 1 nocleh ne severu Itálie, 5 noclehů v Římě. Cestou navštívíme Florencii a Sienu, Řím - mše sv. v hlavních poutních basilikách, setkání s papežem Františkem (dá-li Bůh), prohlídka hlavních památek, katakomb apod., nebude chybět ani výlet na Vesuv a do Pompeí, příležitost k fotbalovému zápasu s výběrem kněží a seminaristů z Papežské koleje Nepomucenum, a žádný našinec nepohrdne koupáním v moři (v únoru bývají pláže příjemně prázdné).

Kdy: 4. – 10. února 2018 (jarní prázdniny)

Odjezd: v neděli 4. 2. v sraz v 8.15 v kostele sv. Vojtěcha v Praze – Novém Městě.

Návrat: v sobotu 10. 2. v pozdních nočních hodinách do Prahy (možnost přespat na faře).

Cena: 6.500,-Kč (při přihlášení je nutné zaplatit zálohu ve výši 1.000,-Kč). V ceně je cesta tam i zpět, ubytování, plná penze, vstupy, dálniční poplatky apod. Pokud nemáte dostatek finančních prostředků, je možné po dohodě s P. Benediktem zvolit jinou formu úhrady (Zážitková pedagogika uvádějící do dlouhodobého pobytu Izraelitů v Egyptě). Je nutné si zajistit zdravotní připojištění.

S sebou: Platný doklad totožnosti, kapesné (na nákup suvenýrů – vše ostatní je v ceně). Spacák a karimatku na noc mimo Řím (v Římě bude povlečení), běžné a společenské oblečení, věci na fotbalový zápas na antuce, jídlo na nedělní den (na cestu).

Info a přihlášení: Co nejdříve - P. Benedikt Hudema (724 209 774, ministranti@apha.cz)

 

Benedikt Hudema

Galerie: