AKADEMIE AG

Téma: 

V pátek 14.června 2013 se od 18 hodin ve velké tělocvičně Arcibiskupského gymnázia konala AKADEMIE AG. Akademii měli tento rok na starost studenti z 6.A a 6.B a celý večer byl velmi vydařený!

Tématem letošní Akademie byly pohádky, což bylo znát hned při vstupu do školy. Cestou do tělocvičny jste mohli potkat mnoho pohádkových a večerníčkových postaviček.

Program byl velmi pestrý. Celým večerem provázeli studenti sext Jiřina Manková a David Lászlo. U ping-pongových stolů jste si mohli koupit u sextánů výborné občerstvení. Hlasovalo se o nejlepší kostým a nejlepší představení a mohli jste si poslechnout vítěze TALENTU AG. Na programu byly například: krátký animovaný film Otesánek (6.B), módní přehlídka (6.A), představení Gandalf (1.B), profesorské představení (Karel Körber, Pavel Koronthály, Martina Moravcová, Christian Pšenička, Anna Würtherlová) nebo píseň v podání kvarteta z 2.A (Daniela Forwardová, Michaela Bennet, Václav Borský a Vojtěch Koběrský). Dále jste mohli vidět bezva partu Rychlých šípů, imitaci Krausovy talk show a hudební představení na motivy pohádkových melodií.

Titul Nejlepší kostým vyhrála Marfuša z Mrazíka (Veronika Flanderová ze 7.A) a nejvíce hlasů dostalo hudební představení kluků ze septimy (Jan Kroneisl, Michael Koch a Filip Magalhães ze 7.B)

O osvětlení se staral Ondřej Suchánek a o zvuk Karel Körber. Děkujeme za skvělou organizaci, pěkná vystoupení a těšíme se na Akademii příští rok!

Anna Würtherlová

Foto: Vladimír Beran