Program + info k soutěžnímu dni Agademie

Téma: 

Zdravíme všechny odhodlané cestovatele!

Den A již se blíží. Naše společná a velkolepá cesta se uskuteční již toto pondělí - 26. června. Všichni jste srdečně zváni!

Níže přikládáme časový harmonogram - časy jsou orientační, uvidíme, jak nám to půjde na místě. Každopádně začátek bude v 9:15 ve velké tělocvičně.

Kromě krásných cestopisných představení se můžete těšit také na občerstvení, které bude po celou dobu v prodeji v prostoru před tělocvičnou.

Výherci Agademie se budou moci těšit na volné dny v září. A kromě odborné poroty budete moci vyjádřit svůj názor i vy, diváci, a to ve studentském hlasování.

Přinášíme také poslední instrukce pro ty třídy, které budou mít představení (tedy ne video):  

1. od 8:15 do 9:00 bude možnost zkoušky

  • budete mít možnost si připravit rekvizity do zákulisí, ozkoušet si na poslední chvíli prostor
  • není to čas určený na generálku (když bude fronta, každá třída bude mít 3 minuty času)
  • pro třídy, které budou mít scénku, ve které budou mluvit, je zkouška povinná - dostanou instruktáž k mluvení do mikrofonů
  • prosíme, abyste nepřišli na poslední chvíli, aby si to všichni stihli vyzkoušet  

2. Ať je každá třída připravena již během předchozího představení, aby se po jeho skončení mohlo hned připravit jeviště a neztrácel se čas - hlídejte si to tedy prosím (programy budou viset i v tělocvičně).  

3. Vyberte si člověka, který za námi přijde před představením a bude u našeho zvukaře dávat pokyny, na to kdy pustit hudbu/video. Určete si tedy, kdo to bude, ať na místě není zmatek.  

Zdraví a drží všem palce

Tým akademie

Galerie: 
Obrázek k článku Program + info k soutěžnímu dni Agademie