Sága 2.0

Milí spolužáci, vážení rodiče,

rádi bychom vás pozvali na společný duchovní výjezd jménem SÁGA (spirituální AG akce), který již jednou úspěšně proběhl v listopadu 2023.

Bude se konat o víkendu 19. - 21. dubna 2024 na faře ve Velkých Losinách. Jako duchovní vedení s námi pojede bratr Kliment.

Čeká nás (nejen) duchovně nabitý program (i když tentokrát volnější) - seznámení se ve skupině, zábava, společná modlitba, čas pro ztišení, hudební chvály, výlet, mše, stolování včetně svačin, diskuze nad tématy i odpovědi na otázky, volný čas pro odpočinek a mnoho dalšího.

Zváni jsou všichni mladí ve věku AG (tj. 10-19 let) - vemte s sebou kamaráda, sourozence… Víra není podmínkou :)

Finančně to vyjde (ubytování, strava a doprava) na 1200,- Kč na osobu (600,- záloha s přihláškou, druhých 600,- se doplatí na srazu). Kdyby byla cena jediným důvodem, proč byste nemohli jet, ozvěte se a určitě to nějak vyřešíme.

Pro akčnější zájemce je i možnost se podílet na tvorbě samotné akce - proto se 7. dubna u sv. Jiljí uskuteční tzv. PreSága. Tam si rozdělíme úkoly a více se poznáme, abychom už na Sáze byli sehranější, nebude chybět ani duchovní rozměr. Pokud byste se tedy chtěli zapojit, zaškrtněte to v přihlášce (nebo pak napište mail).

Pokud vás Sága zaujala a chtěli byste jet, dole naleznete závaznou přihlášku, kterou doneste do 22. března spolu se zálohou 600,- mně do 7.B (tj. učebna 207).

Ze septimy B zdraví a těší se na vás

Irena Priškinová a spol.

Galerie: 
Obrázek k článku Sága 2.0