Maturitní ples AG - 16. ledna 2024

Vážení spolužáci, profesoři, rodiče a přátelé školy,

našich osm let na Arcibiskupském gymnáziu se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, a proto bychom Vás rádi srdečně pozvali na náš maturitní ples, který propukne 16. ledna 2024 v 19:00 v Lucerně. Pro někoho tím jedna životní kapitola končí, pro někoho začíná. Vyjma šerpování oktáv a jejich dechberoucích předtančení se tedy můžete těšit i na imatrikulaci primánů a jejich ohromující taneční kreace. Ani Vy však nebudete sedět v koutě - naplánovaných je několik tanečních bloků, během kterých můžete projevit svůj taneční um za doprovodu úžasného orchestru. 

Lístky seženete za sympatických 300 Kč u oktavánů Michala Živného (8.B, třída 206) a Filipa Koběrského (8.A, třída 205), u kterého si můžete pořídit i lístky s místenkou za 350 – 400 Kč dle místa. Zároveň si vstupenky můžete opatřit i o velké přestávce ve 2. patře na pondělních a čtvrtečních svačinkách, na které Vás tímto zveme. Na místě již nebude možno si lístky s místenkou pořídit a cena za lístek na stání se o 50 Kč zvýší, neotálejte tedy dlouho. 

Pokud by Vám ples k tanečnímu vyřádění nestačil, tak se s Vámi rádi uvidíme i na after party v P.M. Clubu, která na ples po půlnoci naváže. Lístky na after můžete koupit online zde nebo u Josefíny Vrbenské (8. A, třída 205). 

Pro nejaktuálnější informace sledujete facebookovou událost a instagramový profil, na kterém se zároveň postupně každý den odkrývá oktavánské tablo. 

Těšíme se na Vás!

Za oktávy

Marie Lisá, 8. A

P.S.: Video spot můžete zhlédnout zde.

Galerie: 
Obrázek k článku Maturitní ples AG  - 16. ledna 2024