AGitace 2021 - harmonogram

Ve středu 6. 10. od 8:15 začne na Arcibiskupském gymnáziu čtvrtý ročník AGitace.

Tato akce si klade za cíl pomoci studentům AG dobře se rozhodnout při výběru vysoké školy či profesní dráhy. Absolventi z dřívějších let představí své zkušenosti, zodpoví jakékoli dotazy a poradí mladším kolegům, jakou cestou se (ne)vydat.

Akce bude mít formát několika souběžných bloků přednášek a besed. Absolventi nejdříve představí svou vysokou školu (záludnosti přijímaček, lifehacky pro první ročník, co se tam učí ve skutečnosti, jak se s takovou školou hledá práce...), případně profesi. Následně dostanou prostor studenti a jejich otázky.

Můžete se těšit na širokou škálu oborů i životních drah a zkušeností, od potravinářské chemie přes architekturu až po teritoriální studia, práci v Českém rozhlase nebo neúspěšné studium čtyř vysokých škol. Letos vás také čeká speciální rozsáhlý program ke studiu v zahraničí.

Jednotliví absolventi se vám začnou v následujících dnech představovat na školních sociálních sítích http://facebook.com/arcig a http://instagram.com/arcigpraha. Kompletní harmonogram akce bude zveřejněn koncem září.

Pokud to situace dovolí, AGitace bude probíhat formou fyzického setkání.

Těšíme se na vás!

- Jan Parolek

Galerie: 
Obrázek k článku AGitace 2021 - harmonogram