Agónie - listopad 2020

Volejme sláva a tři dny se radujme! Vychází listopadové číslo našeho školního časopisu Agónie - tentokrát s tématem “paleta podzimu”. Máte se rozhodně na co těšit, vydání je plné obrázků a ilustrací a po více než půl roce se vrací formát osobnostního testu.

Článků se tentokrát sešla opravdu pořádná hromádka, takže vám přinášíme zábavu na možná i více než jeden podzimní večer. Vydání si již takřka tradičně budete moci stáhnout elektronicky - ať už z odkazu v zaslaném e-mailu nebo z přiloženého souboru pod článkem.

Zároveň bychom chtěli přizvat všechny studenty k tvorbě dalšího čísla, jež sice bude vycházet až koncem prosince, ale přípravy začnou zanedlouho. Chcete-li být zařazeni do agóniového adresáře a být aktualizováni o všem, co se chystá, napište nám na agredakce@gmail.com a my vás do něj s radostí zařadíme. Na tuto adresu také můžete posílat veškeré své literární, výtvarné a jakékoliv další výtvory, ať už se rad účastníte nebo ne. Pokud chcete novinky pouze sledovat, můžeme vás odkázat na naši facebookovou stránku nebo Instagram účet @agecacka_agonie, kudy také posíláme do světa všechny novinky a důležitá oznámení týkající se časopisu.

Veliké poděkování patří všem, kteří se na čísle podíleli a umožnili tak jeho vznik. Jste úžasní, tvořte dál! Těšíme se na další brzkou spolupráci!

Krásné podzimní/předzimní dny za šéfredakci přeje

Justýna Tůmová, 6.A

Galerie: 
Obrázek k článku Agónie - listopad 2020