Duchovní aktivity v dubnu

Netradičně 4.4. jsme oslavili slavnost Zvěstování Páně. Tradiční však bylo místo - aula našeho gymnasia, i čas - pravé poledne. A také hudební doprovod našich studentů, kteří nám pomáhají s přípravou "velkých" mší - velice jim za to děkujeme. Díky také patří "pravidelným" (i méně pravidelným) ministrantům. Eucharistii předcházelo růžencové zamyšlení fr. Hyacinta a také prezentace různých programů na léto.

Po kněžském svěcení fr. Hyancinta (podrobněji v samostatném článku) jsme lehce pozměnili rozdělení duchovních aktivit: ve středu i nadále pokračují mše svaté od 14:00, které slouží fr. Hyacint, zatímco já zůstávám k dispozici ke svátosti smíření, či duchovnímu rozhovoru od 13:45 nově až do 14:30 v kabinetu NN.

Zároveň jste si jistě všimli že v souvislosti se změnami v rozvhu byly jednorázově zrušeny některé z duchovních aktivit - jednak páteční mše a na ni navazující ranní chvály (22. a 29. dubna) a také pondělní modlitby o velké přestávce (25. dubna). Jakmile skončí dočasná opatření, která si vynutily přijímací zkoušky, opět se vrátíme k pravidelnému rytmu těchto aktivit. Děkujeme za pochopení.

 

Galerie: