Provětrejte almary IV.

Rada rodičů při Arcibiskupském gymnáziu pořádá happening dne 7. 12. 16–20 hodin.

Vánoce se blíží, přijďte si výhodně nakoupit a svátečně se naladit na oblíbeném školním bazárku.

Již čtvrtý ročník oblíbeného a hojně navštěvovaného školního bazárku pod názvem Almary IV. se blíží. Jak se zapojit? Zbavte se nepotřebných věcí, darujte je do bazaru a sami si pak o pár dní později v příjemné atmosféře nad cukrovím a čajem vyberte užitečné či stylové dárky pro své blízké nebo pro sebe. Neexistuje žádný ceník. Částka, kterou zaplatíte je dobrovolná. Chcete varnou konvici za korunu, lyže za stovku? Je to jen na vás! Celá akce probíhá jako příjemné předvánoční setkání a veškerý výtěžek z bazaru jde pro potřeby studentů AG. Konkrétní účel bude oznámen po akci dle vybrané částky.

Co dělat?

Vyberte doma ze svých skříní, šuplíků a komod všechny nepotřebné, ale čisté, neopotřebované (nejlépe zánovní nebo nové) věci, které se vám nehodí, a přineste je do školy. Sběr věcí bude probíhat ve škole od 2. 12. do 4. 12. vždy mezi 8. a 18. hod. a v neděli 6. 12. od 17 do 20 hodin. Cedule vás navedou k místnosti, kde se budou věci skladovat.

Podrobnosti akce dne 7. 12. 2014:

  • začátek v 16 hodin, konec nejdříve ve 20 hodin

  • stánek Tuzex – zcela nové, nepoužité předměty!!

  • koláčky, cukroví a nápoje během akce zdarma

  • překvapení

Stavte se jen tak na kus řeči, koláček nebo perníček. Zkrátka přijďte s námi pobýt…

Zbylé věci poputují do dětských domovů nebo na jiné charitativní účely. Po akci bude zveřejněna vybraná částka a posléze i konkrétní účel, ke kterému byla použita.

Nenoste obuv, plyšáky, obnošené, špinavé, poškozené nebo opotřebované věci a předměty větších rozměrů. Děkujeme.

Příloha: 
Galerie: