Cena Rady rodičů

Rada rodičů Arcibiskupského gymnázia vyhlašuje další ročník Ceny Rady rodičů.

Milí studenti, máte rádi svoji školu a máte spoustu nápadů, jak jí, svým spolužákům i sami sobě pomoci? Chtěli byste uspořádat karneval, sportovní, zážitkový den či výlet? Máte nápad, jak nám pomoci při oslavách 20letého výročí školy? Uvažujete, jak zkrášlit svoji třídu, jak vylepšit ročenku školy, chodby, klubovnu, školní klub? Možná umíte něco, co byste mohli naučit také ostatní. Nebo vás napadá, jak pomoci mladším studentům, seniorům a jiným potřebným? Ať už přemýšlíte o čemkoliv, nebojte se a udělejte to. Dobrých činů není nikdy dost.

Proč to dělat?
Především pro svůj dobrý pocit. Vaší snahy si ale ceníme a umíme ji náležitě odměnit. Proto na nejlepší z vás letos čekají zajímavé ceny. Dalekohled s kamerou, MP3 na plavání, hudební polštář, víkendové pobyty a další... Nechte se překvapit!

Co už bylo oceněno, anebo inspirujte se, ale přesto zůstaňte originální:
V roce 2006/2007 cenu získala Anna Bartošková za projekt Filmové noci na Arcibiskupském gymnáziu. Filmové noci na AG stále pokračují — již třetím rokem. Ve stejném roce byly nominovány Zuzana Dvouletá a Anežka Jedličková - Vll. B — za vytvoření koláže na téma antických červenofigurových motivů. Tento obrázek byl použit jako průvodní logo při oslavách 15. výročí školy a byl natištěn i na třička AG. V roce 2007/2008 se stal vítězem Pavel Taufer za vytvoření aplikace umožňující žákům AG elektronické přihlašování do seminářů. Rovněž tato aplikace se nadále používá i v letošním školním roce.


Plakát:


Pro zvětšení v pdf klikněte na obrázek