Virtuální AG na www.spoluzaci.cz

Téma: 

Upozornění na server www.spoluzaci.cz, kde se mohou bývalí i současní studenti AG virtuálně setkávat.

Server www.spoluzaci.cz by měl sloužit nejen bývalým i současným studentům AG, ale všem, kteří chtějí být se spolužáky i z nejrůznějších jiných škol v kontaktu.

Je zde možné navštívit (nebo kýmkoliv zřídit) virtuální třídu a pomocí těchto stránek například najít kontakty na své bývalé spolužáky a zjistit, co právě dělají. Je také možné se zde vyjadřovat k aktuálním tématům v diskusi třídy, ročníku nebo školy. Dobře se zde také domlouvají třídní srazy. Každá třída si zde může vytvořit archiv článků a fotografií (stejně tak jako každý registrovaný uživatel zvlášť).

Je pravda, že nejaktivnější jsou na těchto stránkách zvláště ti, kteří ještě školu nedokončili. Snad pomůže i tento článek tomu, aby se zvýšila návštěvnost těch, kteří již školu opustili a mohou mít tedy potřebný nadhled.

Do své třídy se dostanete z úvodní stránky www.spoluzaci.cz tak, že kliknete na Vybrat třídu, zvolíte okres (Praha) a typ školy (gymnázia). Musíte pak kromě roku absolutoria (případně konkrétního označení třídy) znát odpověď na kontrolní otázku a to je spolu s přezdívkou, pod kterou budete figurovat, vše.

Co říkáte, vyzkoušíte to?

Ondřej Pečený, absolvent školy